Events > Despre integrare si apartenenta in grupuri si organizatii

May 25, 2019

Bucuresti, 25-26 mai 2019

despre AT

Analiza tranzacționala (AT) este o metoda consacrata de psihologie umanista. Ofera concepte pentru ințelegerea gândirii, a emotiilor si a comportamentului uman si ne ofera o abordare eficienta pentru a gestiona relatiile cu noi insine si cu ceilalati. AT foloseste un limbaj de zi cu zi, usor de ințeles, astfel incât si problemele complexe pot fi descrise intr-un mod clar.

despre workshop

Sentimentul de incredere si siguranta in grupuri este influentat de crearea unui cadru potrivit, iar dorinta de a ramane parte din acestea depinde de experientele individuale ale membrilor. In acest workshop vom explora ce anume influenteaza aceste experiente, in cel fel trecutul si prezentul ne marcheaza optiunile de integrare si apartenta si ce roluri alegem in interactiunile uzuale in grupurile in care ne gasim. Vom porni de la ideile analizei tranzactionale despre grupuri, despre procesele si dinamica care apar intre membrii acestora si despre rolul liderului in incurajarea unui climat sigur, permisiv si care sa faciliteze comunicarea autentica. 

despre tine

Acest curs este potrivit pentru tine daca esti interesat sa afli cum te poate ajuta AT-ul sa iti dezvolti abilitatile profesionale si sa-ti incurajeze dezvoltarea personala. Va fi in special util pentru cei care lucreaza in sau cu organizații, in management, comunicare sau in domeniul educational.

despre optiuni viitoare

Acest curs respecta standardele Asociației Internaționale de Analiza Transacționala (ITAA) si  ale Asociației Europene de Analiza Tranzacționala (EATA).

despre cum lucram

Va astept sa invatam impreuna intr-o atmosfera de respect reciproc, curiozitate si interes, intr-un spatiu bine structurat, cu intelegeri si limite clare.  Vom incuraja o comunicare deschisa si autentica, vom lucra in grupuri mici si vom continua dialogul in grupul mare.

despre administrare si costuri

locatie: Bucuresti, detalii suplimentare vor fi comunicate celor care se inscriu la curs

durata: 2 zile

data: 25-26 mai 2019

ora: 10-17

cost: 110 euro*

Daca aveți intrebari sau doriți sa va inscrieți, trimiteti un email la traian@bossenmayer.ro.

* studentii beneficiaza de reducere de 15%


Brain and heart working in
shared responsibility

Email

traian@bossenmayer.ro

Phone

0723411191

find me on