Despre mine

Fiecare dintre noi a venit aici pe un vas diferit, dar acum suntem in aceeasi barca. E un citat atribuit lui Martin Luther King Jr care, intr-o mare masura, cristalizeaza viziunea mea referitoare la echipe si organizatii.

Lucrez cu companii multinationale sau antreprenoriale si stiu ca de fapt nu exista “companii”, exista echipe, energie umana insumata care creeaza ceva valoros care altfel nu ar fost adus la viata. Am ales barca pentru ca simbolizeaza numitorul comun, spatiul colaborarii si al schimbului de energie.

Consultanta organizationala in care cred este goal-oriented intervention, seteaza obiective si urmareste indeplinirea lor folosind empatia si un tip de interactiune care lasa loc pentru reflectie si pentru asumare constienta a schimbarilor in bine.

Sunt Certified Organisational Transactional Analyst, expert in analiza tranzactionala cu focus pe organizatii. Formator si supervizor recunoscut de ITAA (International Transactional Analysis Association) si de EATA (European Transactional Analysis Association).

Am devenit pasionat de echipe si de interactiunea oamenilor in grupuri si organizatii inca inainte sa aflu de existenta Analizei Tranzactionale. Am lucrat in HR din anul 3 de facultate si imi gasesc constant surse de invatare profesionala. Ceea ce cred sa ma reprezinta mai mult decat orice altceva este capacitatea de crea un tip de interactiune ce invita la reflectie si in final la o mai buna raportare a fiecaruia la ceilalti.

Sunt Traian Bossenmayer si sunt consultant in dinamica echipelor.

<PRIMA PAGINA

Brain and heart working in
shared responsibility