Testimoniale

GUY LEVINE

Traian are multe calitati admirabile, cum ar fi abilitatea de a se pune in locul celorlalti si de a vedea lucrurile din perspectiva lor, de a respecta varietatea personalitatilor si a punctelor de vedere diverse pe care fiecare le aduce. Este foarte usor ca oamenii sa fie ego-centrici si sa opereze numai din interior in exterior, limitandu-si perspectiva la un singur punct de vedere. Traian are capacitatea remarcabila sa vada peste acest punct, sa priveasca si sa functioneze din exterior in interior si sa lase ego-ul deoparte. Acest lucru vine partial din formarea lui in psihologie, dar mai mult, cred ca vine in primul rand din propriile convingeri si umanism.

Paul Robinson

Traian este curios, informat, atent si entuziasmat. Este profund si are o capacitate ridicata sa analizeze foarte bine problemele si situatiile si sa invite, sa sustina in ceilalati propria explorare si reflectie, fara sa stie sau sa vina cu raspunsuri prestabilite. Are un foarte bun simt al umorului, poate fi jucaus, dar pastreaza aceste doua aspecte mai mult in plan secundar.

Kevin Buckner

Traian este un foarte bun ganditor analitic. Imbratiseaza perspective filosofice, imbinate cu un grad sanatos de pragmatism. Pe scurt: incredere, prezenta calma si integritate ridicata!

Nicole Kabisch

Unicitatea lui Traian este ‘brain and heart working in shared responsibility’: un grad ridicat de constientizare de sine si empatie, combinate cu o capacitate ridicata de observare si abilitati de comunicare. Pe langa acestea, o abilitate ridicata de autoreflectie si dorinta de crestere si invatare.

Anne de Graaf

Traian este un foarte bun ganditor cu o minte foarte ascutita. Are multe cunostinte despre teoriile psiho-sociale. Una dintre calitatile lui este capacitatea de a reflecta asupra propriilor experienta intr-un mod profund. Acest fapt il ajuta sa ia decizii bune in ceea ce priveste propria persoana si sa ofere consultanta de folos celorlalti.

ANCA COMAN

Apreciez la Traian modul său de a merge înainte și a-și atinge obiectivele fără să-și piardă
liniștea interioară, fără stres inutil, fără povești preconcepute despre sine, ceilalță și viață.
Calm, optimism, corectitudine, diplomație, flexibilitate!

Brain and heart working in
shared responsibility