Events > Leading self, leading others

May 4, 2023

Leadership din perspectiva analizei tranzacționale

Cu ajutorul analizei tranziționale aplicate în domeniul organizațional, la finalul celor două zile vei avea instrumente și modele concrete de lucru prin care să înțelegi dinamica și interacțiunile care generează un climat sănătos. Îți vei spori abilitatea de leadership și influență și vei ridica astfel nivelul de performanță al echipei și organizației tale.

Descriere

În orice organizație privită ca un sistem viu, aflată în continuă schimbare, succesul nu aparține niciodată unui singur individ. El depinde mai degrabă de nivelul de conștientizare și asumare a fiecărui membru al echipei și de calitatea interacțiunilor dintre oameni. Organizaţiile, ca şi indivizii, pot dezvolta modele ineficiente sau disfuncţionale în aceste interacțiuni. Ieşirea din aceste modele, cu ajutorul conceptelor și principiilor analizei tranzacționale contribuie la accelerarea succesului și a eficienţei companiei de a-şi atingere obiectivele. Cu ajutorul analizei tranziționale aplicate în domeniul organizațional, la finalul celor două zile vei avea instrumente și modele concrete de lucru prin care să înțelegi dinamica și interacțiunile care generează un climat sănătos. Îți vei spori abilitatea de leadership și influență și vei ridica astfel nivelul de performanță al echipei și organizației tale.

Participând la programul ‘Leading self, leading others’, vei învăța și exersa, printre altele:

/ Self-leadership-ul văzut din perspectiva conștientizării de sine și a calității prezenței în relație cu sine și ceilalți

/ Identificarea propriului cadru de referință și a intenției în interacțiunea cu cei din jur

/ Comunicarea asertivă și gestionarea tensiunilor și a conflictelor

/ Agilitatea și adaptarea sănătoasă la schimbare

/ Inteligența socială și motivarea echipelor

/ Gestionarea și echilibrarea cadrului de grup din rolul de lider

Programul se adresează:

/ Liderilor de business

/ Managerilor

/ HR business partnerilor

/ Consultanților în management

Workshop-ul este organizat de catre ExecEdu.

Unde – myHive S-Park, Strada Tipografilor 11-15, Clădirea A, București
Când – 8-9 iunie 2023

Brain and heart working in
shared responsibility

Email

traian@bossenmayer.ro

Phone

0723411191

find me on